Presentation

Pompadoor

Att stå i sitt hem eller på sin arbetsplats och känna total harmoni, att man hittat hem, den känslan kan Pompadoor hjälpa dig att komma till.

Homestyling vid bostadsförsäljningar

Pompadoor hjälper till med en helhetslösning när du ska sälja din bostad.

Att styla sitt hem innan försäljningen ger mer. Stylingen kan innefatta allt från att hyra in möbler till att använda sig av sina egna och istället plocka bort och arrangera om prynadssaker eller möblera på ett nytt sätt. Små förändringar gör större skillnad än man kan ana.

När Pompadoor hjälper dig att styla ditt hem, så äter du kakan och har den kvar! Hela konsultkostnaden är avdragsgill i deklarationen. Jag erbjuder även fotografering av ditt stylade hem, vilket ger dig säljande och tilltalande bilder för din potentiella köpare. Proffsigt och med kvalitet in i minsta detalj.

Inredningskonsult för privat och företag

Att bo/jobba i en miljö där du trivs kan spegla av sig positivt i ditt övriga liv.

Jag ser många som fixar fint inför försäljning av bostäder och hör att många kunder önskar att de skulle få bo i den fina miljön själva. Där kommer Pompadoor in. Det viktigaste är att ditt hem ska spegla dig/er som bor där.

För företag så beror inredningen på vad ni vill utstråla. Att ta professionell hjälp innebär inte att man måste köpa allt nytt, en av mina styrkor är att skapa
stora resultat även med små medel.

Kökshjälpen

Man brukar säga att köket är hemmets hjärta.

Därför är det skillnad på att ha ett kök och ha ett kök. Att bli hemmablind, det blir vi alla. Om något i hemmet har stått på ett visst sätt under alla år är det lätt att det fortsätter stå så.

Så innan du ska göra om, varför inte låta Pompadoor se ditt kök med nya ögon. Då kan jag ge dig nya perspek­tiv och oväntade lösningar. För gör du om köket idag vill du sitta vid köksbordet om fem år och fortfarande tycka att planlösningen blev perfekt.

Pompadoor är en oberoende kökshjälp innan du besöker din köksbutik.

Kontakt

Ulrica Holm, Pompadoor
Fotograf, inredare och stylist

070-345 20 10
ulrica@pompadoor.se
pompadoor.se

Pompadoor presentation (pdf)

Pompadoor collage

Jag har fotograferat bostäder sedan 2008 och har ett brinnande intresse för att skapa mysiga och tilltalande hemmiljöer och arbetsplatser. Tack vare mitt tidigare jobb med att ta fram uppfinningar och som obotlig problem­lösare, så hittar jag alltid kluriga inredningslösningar, stora som små.