Ulrica var först på jobbet - Luleå - NSD.se

Bostadsfotografer fanns inte förr

Ulrica var först på jobbet - Luleå - NSD.se

NSD gjorde nyligen ett reportage om mig. Anledningen till det är att bostadsfotograf är ett relativt nytt yrke. Och det kan jag säga att när jag gick Fotolinjen på gymnasiet (det var inte igår) så hade man skrattat hysteriskt åt att man skulle jobba som bostadsfotograf.

Ulrica var först på jobbet - Luleå - NSD.se

Det var mer dokumentärt och tidningsjobb som gällde då. Och inte hade det varit lätt, för tiden jag pratar om är 1988-1990, om det varit då hade jag fått nöta ut flera tjocka telefonkatalogers kartsidor för att hitta fram till mina fotograferingar. Och för att inte tala om leveranstiden av bilderna. Så jag är fantastisk glad över att tekniken gått framåt.

Publicerat av

Ulrica Holm

Instagram: @ufoto

3 reaktioner till “Bostadsfotografer fanns inte förr”

  1. Hej Ulrica! Du gjorde ett fantastiskt fint fotojobb med vårt hus i veckan. Tack för engagemang och klokskap!

  2. Dina bilder är fenomenala !!! Vi är mycket tacksamma att du fotade våran lägenhet. Över 5000 har sett på bilderna på Hemnet. Vi är så nöjda !
    Hälsar Katarina Alsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *